Com tots sabeu s'ha renovat la junta del club aquest estiu. Afrontem aquesta responsabilitat amb molta il·lusió ja que hem de superar nombrosos reptes per a consolidar i fer créixer el nostre club. Un dels reptes és de poder tancar el pressupost tenint en compte que no disposem de cap tipus de subvenció pública per 1ª vegada en la història. Aquest desequilibri ens ha obligat a ser molt actius en la recerca de patrocini privat per a compensar-ho, però ho hem aconseguit: hem renovat els acords amb els principals patrocinadors històrics i hem pogut tancar uns quants nous acords de col·laboració.

 

Al mateix temps ens hem trobat que el model actual de samarreta que portem des de fa 4 anys (proveïdor Joma) no tindrà continuïtat per a la temporada 2017/2018.

 

Tot això ens ha portat a buscar un nou proveïdor per a una nova equipació i ens hem posat com a objectius que reuneixi les condicions següents:

  • Bona qualitat
  • Bona imatge
  • Preu competitiu

 

Després de diverses setmanes de treball pensem des de la junta que estem en condicions de presentar l’oferta més equilibrada: es tracta de la prestigiosa marca Hummel (patrocinador de clubs de 1era línia com el Granollers i molts d´altres).

 

El pack ofertat es composa de:

2 Samarretes (blanca i blava), pantaló blau, xandall complet, samarreta d'escalfament, polo de passeig i una bossa gran.

Els porters comptaran amb equipació específica per ells.

A més cal destacar que per primera vegada  hi haurà roba especialment dissenyada per a la Secció femenina.

 

Dades econòmiques:

  • El preu públic d’aquest pack molt complet és de 140 €.
  • La gestió i negociació efectuada des del club permet rebaixar el cost a 70 € per jugador/a. El preu per l'equipació de porters serà de 90 €.
  • El club es farà càrrec de les diferents estampacions.
  • Addicionalment, tots els jugadors/es es beneficiaran de descomptes importants a tota la roba i material esportiu de la marca Hummel (samarretes, mitjons, calçat esportiu, etc)

 

En cas de que un jugador/a hagi adquirit diferent material esportiu a l’inici d’aquesta temporada, sota presentació del justificant, el club li substituirà sense cost el material equivalent pertanyent al nou pack esmentat. Primer us pasarem els rebuts pel vostre compte bancari, posteriorment, i a l´entrega de la nova equipació Hummel, caldrà retornar l´equipació Joma al club i presentar el justificant del pagament de l´equipació Joma d´aquesta temporada 2016-2017, i tot seguit procedirem al retorn de l´import (Joma) al vostre compte. 

 

Aquest canvi afectarà, de moment, nomès als equips federats, des d'Infantil fins a Veterans

Moltes gràcies pel vostre suport… !!!

 

 

LA JUNTA DIRECTIVA DEL CHSES                               

    

Patrocinadors

Premium

     

Col·laboradors

                    

          

Visites a la web

209173
AvuiAvui232
Aquesta setmanaAquesta setmana232
Aquest mesAquest mes5705